Lediga tjänster

Lediga tjänster

 

Verksamhetsutvecklare

Lockas du av utmaningar? Drivs du av en önskan att göra skillnad? Tycker du om förändringsarbete? Har du kunskap om och erfarenhet av LSS?

Då kan du vara den vi söker!

Boet är ett digitalt verksamhetsstöd som underlättar både för den som bor och för den som arbetar på en bostad med särskild service enligt LSS. Vårt fokus är att öka kvalitén på verksamheten genom vår unika lösning Boet. Nu söker vi en driven och engagerad verksamhetsutvecklare som tillsammans med vårt team och med våra kunder vill förbättra och utveckla LSS-boenden genom digitaliseringens möjligheter.

Vi skapar nära relationer med kunder genom verksamhetskunnande, socialt engagemang, hög närvaro, ömsesidigt utbyte och en hel del hjärta.

Genom innovation jämnar vi ut oddsen och ger ökad delaktighet, tillgänglighet, kontinuitet, helhetssyn, inflytande och självbestämmande. Vi bidrar till en förändrad syn på funktionsnedsättning.

Som verksamhetsutvecklare på Boet behöver du:

  • Ha en godkunskap om LSS i allmänhet och bostad med särskild service i synnerhet.
  • Ha kunskap om och erfarenhet av att arbeta med personer med intellektuell funktionsnedsättning.
  • Vara bekväm med att föreläsa och att ta rollen som den informella ledaren i en ny grupp.
  • Vara bra på att bygga tillitsfulla relationer, både till personal och brukare på LSS-boenden men såklart även till dina kollegor. Vi är ett litet team som arbetar tätt tillsammans.
  • Vara beredd att resa en del i tjänsten. Vi riktar oss till kommuner och privata aktörer i hela landet och som verksamhetsutvecklare kommer du arbeta verksamhetsnära.

 

Skicka din ansökan med personligt brev och CV till jobb@boettech.se.

 

Välfärdsteknik Sverige AB med produkten Boet är ett SaaS-bolag som utvecklar och erbjuder ett digitalt verksamhetssystem med stödjande tjänster vid införande och utbildning. Målgruppen är kommuner och privata verksamheter inom LSS-boende på den svenska marknaden. Vi har en kultur av att vara innovativa, vara nära människorna som behöver våra lösningar och driva förändring i samhället genom att vara lyhörda och dynamiska.