Lediga tjänster

Mjukvaruutvecklare

Vill du hjälpa till att göra livet bättre för människor med funktionsnedsättning? Att med mjukvara och teknik göra vardagen enklare och tryggare för människor i LSS-boende?

Vi söker en senior mjukvaruutvecklare som kommer att ingå i ett litet team med korta beslutsvägar och en prestigelös kultur. Hos oss kommer du kunna påverka företagets utveckling på alla områden.

Du kommer att jobba med vår produkt Boet. Boet är ett nyutvecklat system baserat på AWS serverless och appar utvecklade med Flutter. Dessa kör på Android, iOS och i webbläsare. Du får möjlighet att jobba i hela stacken, både frontend och backend.

Vi utvecklar främst i TypeScript/JavaScript och Dart men vi utesluter inte möjligheter att använda andra språk när så är lämpligt. Vår CI/CD och källkod ligger på GitHub och för våra AWS-stackar används CloudFormation. Vi arbetar i Mac-miljö.

Vi tror att du:

  • Älskar mjukvaruutveckling och värdesätter kod av hög kvalitet.
  • Har stort eget driv och engagemang.
  • Har högskoleutbildning - troligtvis ingenjör eller systemutvecklare.
  • Talar flytande svenska och är bosatt i Skåne.
  • Har lätt för att kommunicera med både kollegor och kunder.
  • Är pragmatisk och värderar resultat före process.
  • Har erfarenhet av de teknikområden vi använder oss av.

 

Det är såklart extra positivt om du har insyn i social omsorg och LSS, men inte nödvändigt.

Skicka din ansökan med personligt brev och CV till jobb@boettech.se.

www.boettech.se

 

Välfärdsteknik Sverige AB med produkten Boet är ett SaaS-bolag som utvecklar och erbjuder ett digitalt verksamhetssystem med stödjande tjänster vid införande och utbildning. Målgruppen är kommuner och privata verksamheter inom LSS-boende på den svenska marknaden. Vi har en kultur av att vara innovativa, vara nära människorna som behöver våra lösningar och driva förändring i samhället genom att vara lyhörda och kundnära.

Nyfiken på boet?

Boet är ett digitalt verksamhetsstöd som underlättar både för den som bor och för den som jobbar på ett LSS-boende.